Після розриву із Володимиром Кличком голлівудська акторка Хайден Панеттьєрі все частіше шокує фанатів скандальними витівками та заставляє хвилюватись рідних і близьких людей. Останнім часом зірка зловживає алкоголем, потрапляючи у нові скандали. Крім того, Хайден і зовні змінилась до невпізнання.

Нещодавно її новий бойфренд показав кадри із акторкою, на яких видно, як вона змінила зачіску та що стало з тілом молодої жінки.

Роман Хайден Панеттьєрі та Брайана Хікерсона став чи не найбільш обговорюваною темою в Голлівуді. Тому кожен вихід коханців потрапляв на камери папараці, а сторінка актора-початківця опинилась під прицілом журналістів.

Днями Брайан показав чергове відео з голлівудською зіркою. На ньому колишня дружина Кличка, красуня-білявка Хайді постала із новою зачіскою: зірка зробила собі хвилясте волосся та ще більше висвітлила його. Окрім цього, Панеттьєрі суттєво погладшала.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сам Брайан Хікерсон досить дошкульно пожартував, назвавши акторку голдендудлем (порода собак).

"А у мене тут голдендудль на Різдво", – лаконічно написав Брайан Хікерсон.

Варто зазначити, що акторка лише зрідка користується косметикою та виглядає дещо неохайно. Через такий зовнішній вигляд та агресивну поведінку родичі Хайден Панеттьєрі дуже стурбовані. За словами інсайдерів, роман з Брайаном шкодить їй: зірка вживає надто багато алкоголю та поводиться дивно. Натомість сам Брайан Хікерсон заявив, що Хайден почувається добре, а їхні стосунки дуже міцні.

Нагадаємо, після розриву з українським боксером Володимиром Кличком американська актриса Хайден Панеттьєрі пустилася берега. Рідні та друзі актриси стурбовані тим, що вона стала занадто багато пити.

Як повідомляв портал Знай.ua, п'яна екс-дружина Кличка побила нового "тестя"

Також Знай.ua писав, Володимир Кличко вийшов у світ з новою дівчиною