Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 9

Інгредієнти:

3 головки цибулі

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

500 г свинини

300 г твердого сиру

щіпка чорного перцю

400 г майонезу

щіпка солі

зелень за смаком

Приготування:

1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями. Сир натираємо на крупній тертці.

2. Миємо м'ясо, обсушуємо і нарізаємо поперек на смужки товщиною 1 см. Кадый пласт добре відбиваємо, солимо і перчимо.

3. На змащене маслом деко викладаємо м'ясо. Зверху на м'ясо, кладемо цибулю, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо протягом 25 хвилин.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.