Злочин було скоєно в будинку №18 на вулиці Анапская.Саме там жили потерпілі пенсіонерки, повідомляє «Інформатор».

Поліція встановила, що грабіжники увірвалися в будинок, побивши двох жінок бітами і вкравши їх пенсії та заощадження. Третю постраждалу будинку не чіпали, оскільки їй було 103 роки і вона не могла чинити ніякого опору.

У 84-річної Лідії внутрішньочерепні гематоми і безліч ран на голові. Грабіжники з великої силою вдарили її молотком по голові. Жінка дивом залишилася жива. Її 72-річна сестра Алекстандра теж постраждала. Еетоже били по голові, коли вона впала на підлогу. Обидві жінки зараз перебувають у лікарні.

Місцеві жителі повідомили, що зловмисники заздалегідь знищили на вулиці камери спостереження.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На місці трагедії працювали слідчі та надали постраждалим пенсіонеркам медичну допомогу.

Нагадаємо, жорстоке побиття школярки в Одесі: нелюди спокійно продовжують зверстваВиновниц побиття школярки спіймали на новому злочині.

"Знай.uа" повідомляв, що біта і наручники: харків'янин жорстоко побив підлітка з інвалідністю.У Харкові чоловік посеред вулиці побив підлітка з інвалідністю. Кривдником виявився співробітник в'язниці. Мати юнака просить втрутитися всім небайдужим, щоб винний за скоєне відповідав за законом.

Нещодавно "Знай.uа" писав, побиття пенсіонера у Харкові: у справі спливли всім відомі прізвища