Столична влада обіцяє побудувати нові гілки і станції метрополітену в Києві під кожні наступні вибори.

Про це порталу Знай.ua розповів глава київського відділення громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна» Олександр Федоренко.

Крім того, не приховуючи сарказму і деякого розчарування, Федоренко порадив звернути уваги на той факт, що подібні заяви межують в часі з різноманітними надзвичайними подіями і поломками в місті і є своєрідним інструментом для відволікання уваги.

«За дивним збігом обставин такі заяви збігаються в часі то з падінням частини якого-небудь шляхопроводу, то з назрілою необхідністю ремонту дорожнього полотна. Що цікаво, термін їх виконання завжди межує з закінченням виконання повноважень тих, хто ці обіцянки дає. У підсумку, ми маємо ситуацію, коли чинна влада дає собі «відстрочку» - час, за який вона зможе об'єктивно усвідомити, які шанси вона має на «проходження» в наступній виборчій кампанії. Якщо вони виявляться високими, чиновники зроблять все, щоб переконати свій потенційний електорат в тому, що дані ними обіцянки - майже вже виконані. А все, що потрібно, щоб завершити їх - це ще один термін при владі» - пояснює Федоренко.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що ЄБРР дав гроші на метро в Дніпрі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще