Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров обурився декомунізацією проспекту Перемоги в Києві.

Про це політик написав на сторінці в Facebook - у найкращих традиціях ватників.

"Недоумки з київської міськради, але як раз ті, яких обрали кияни, ухвалили рішення про перейменування проспекту Перемоги на Брест-Литовський проспект. Особливого цинізму цьому рішенню додає той факт, що рішення ухвалене безпосередньо перед цим Великим днем. Нанесено образу всім українцям, чиї батьки і діди віддали свої життя за нашу Перемогу, за те, щоб саме ці "недомірки" могли народитися і вирости у мирі. Хто їх виховував? Що за люди? Але що за люди, які покірно зносять і не протестують проти цього абсурду, який ще кілька років тому здавався неможливим, адже це ж пряма зрада пам'яті більше 6 млн. українців, які віддали свої життя за Перемогу", - обурився Азаров.

Екс-прем'єр також зазначив, що не впізнає Україну, і запідозрив у народу країни старече недоумство.

"Україна – чи це ти? Що сталося з людьми за ці три роки правління цього бандерівського режиму? Найстрашніше, коли люди втрачають пам'ять, перестають розрізняти рідних і близьких. Зазвичай це відбувається у глибокій старості і стає страшним випробуванням для всіх близьких такої людини. Але щоб таке відбувалося з усією країною, це мені доводиться бачити вперше", - додав Азаров.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Кличко не поспішає міняти назву проспекту Перемоги.