Російський співак Діма Білан потрапив до чорного списку скандального сайту "Миротворець".

Його звинуватили у незаконному перетині державного кордону України і проведенні концертів у анексованому Росією Криму в 2016 році.

Відзначимо, раніше до чорного списку сайту потрапили такі російські артисти, як співак Валерій Леонтьєв, екс-соліст групи "Парк Горького" Олександр Маршал, репер Баста, актриса Ольга Кабо, співак Юрій Лоза, фронтмен групи "Ленінград" Сергій Шнуров, співачка Анна Шурочкіна, відома під псевдонімом Нюша, а також Юлія Самойлова, яка повинна була представляти Росію на конкурсі "Євробачення" в Києві.

У список "Миротворця" потрапив і російський режисер Карен Шахназаров, якого звинуватили в маніпулюванні суспільно значущою інформацією і втручанні у справи суверенної держави, а також американський актор Стівен Сігал, який отримав у листопаді 2016 року російське громадянство.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, українські активісти завалили СБУ заявами на російських артистів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще