Кияни скаржаться на низький рівень професіоналізму працівників комунальних служб, які отримують зарплати і фінансуються з кишені звичайних жителів міста. Одним свідченням цієї ситуації стала обрізка дерев, після якої від рослин залишаються лише стовпчики.

Про це повідомив киянин Денис Судилківська в Facebook. Він зазначив, що комунальники обрізають, відвезуть гілки і утилізують за гроші мешканців міста. Платити доводиться за все, що відбувається в під'їзді, дворі, районі, місті, а також фінансувати некомпетентних менеджерів комунальних служб і таких же робітників.

Суділковський розповів, що під час однієї з такої обрізки попросив у комунальників документи на роботу. Але їх не вдалося отримати і після прибуття поліцейських, оскільки дозволу взагалі не існувало. Обрізка, за словами майстра, проводилася лише на підставі заяви жителя одного з будинків.

Суділковський написав заяву в поліцію про злочин за статтею «умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства», яка передбачає позбавлення волі на три роки. Він зазначив, що буде чекати дозволу ситуації.

«В Європу хочуть далеко не всі. Більшість моїх ранкових опонентів у дискусії дуже хочуть в совок і щоб нічого не змінювалося. Майстер ЖКГ приводив один і той же аргумент: «ми все життя так робимо». Сусіди кричали «це наша територія, ти не маєш права». Буде важко це все поміняти, але майдан стояв і за це теж. Вистояли там, вистоїмо і тут », - підсумував киянин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явилися перші проекти нового Шулявського шляхопроводу. Тут повинна з'явиться трирівнева розв'язка і два сквери.