Кремлівські маріонетки, що тимчасово керують аннексированным Російською Федерацією Кримом, відмовилися виконувати попереднє рішення міжнародного суду ООН в Гаазі.

Про це заявив "голова комітету у справах міжнаціональних відносин" окупаційного "уряду" півострова Заур Смирнов, передає пропагандистське видання "РИА Новости".

"Меджліс заборонений за екстремістську діяльність, тому рішення суду переглядатися не буде. Зворотного ходу немає. Ми не підемо на те, щоб під тиском ззовні дозволити організацію, яка дискредитована своїми лідерами, що зайняли ворожу позицію по відношенню до кримчан", - заявив Смирнов.


Як повідомляв портал "Знай.UA"раніше Гаазький суд забов'язав Кремль і його маріонеток відновити діяльність представницького органу кримськотатарського народу.

Однак експерти наполягають, оскільки єдиним способом проконтролювати виконання цього рішення є резолюції Ради Безпеки ООН, де у Москви є право вето, немає способу примусити Кремль виконувати рішення суду.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще