Важливу для нашої держави стадія в Міжнародному суді за позовом "Україна проти РФ" пройдено успішно.

Відповідну думку висловив народний депутат, голова постійної делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи Володимир Ар'єв, повідомляє "Цензор".

"Перспектива є - і це найголовніше. Україна виконала максимально кропітку роботу, виконала необхідні умови, тому важлива стадія для неї пройдена успішно", - зазначив політик.

За його прогнозами, наступним і найскладнішим етапом для України стануть спроби довести, що Росія фінансує терористів. Адже світова громадськість з початку конфлікту на сході нашої країни боїться називати речі своїми іменами: те, що відбувається на Донбасі – війною, а Путіна – терористом.

При цьому депутат назвав рішення Гаазького суду по Меджлісу проривом, додавши, що він "давно так не радів за кримських татар".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", експерт з міжнародного права Маттіас Хартвіг, коментуючи рішення суду, припустив, що ООН не зможе змусити країни-агресора виконати рішення Феміди.