Популярний телевізійний серіал "Гра престолів" потрапив до Книги рекордів Гіннесса з цікавим досягненням. П'ятий сезон багатосерійної стрічки незаконно завантажили більш, ніж будь-який інший серіал.

Американський фентезі-серіал отримав таку світову популярність, що другий епізод останнього сезону транслювали одночасно у 173 країнах світу. Це було зроблено для боротьби із піратами. Втім, цю серію все ж завантажили на піратських сайтах понад 13 млн разів.

Мейсі Вільямс, яка виконує роль Арьї Старк, зізналася, що їй приємно бути частиною рекорду, адже це показує популярність творіння, в якому вона приймає участь.

Читайте також: До "Гри престолів" повернеться Пес - ЗМІ

Найпопулярнішим моментом п'ятого сезону стала гибель персонажа Джона Сноу. Цю подію більш за все обговорювали у Мережі після виходу останнього епізоду.

Популярні новини зараз
Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло
Показати ще

Зараз у повній секретності проходять зйомки шостого сезону. Його прем'єра відбудеться у квітні 2016 року.