Уперше в Україні книгу української льотчиці Надії Савченко, яку незаконно утримують у російській в'язниці, презентують у четвер у Львові.

Про це повідомила її сестра Віра Савченко на своїй сторінці у Facebook. Вона готувала рукопис до друку, також вона малювала ілюстрації до кожного розділу.

"Перша ластівка. Книгу Наді Савченко будемо презентувати на Львівському форумі 9-11 вересня. Запрошую всіх охочих", - написала вона.

Видавництво "Юстініан" проведе презентацію книги "Сильне ім'я Надія". Книга вийшла тиражем близько десяти тисяч одиниць.

Віра розказала, що ідеологом у створенні книги для Надії Савченко був російський правозахисник, адвокат льотчиці - Ілля Новіков.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У презентації книги візьмуть участь Віра Савченко, Президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, письменник і публіцист Костянтин Матвієнко.

Читайте також: Нагороду Freedom Awards замість Савченко отримала її сестра (фото)

Нагадаємо, що під час голодування у московському СІЗО Надія Савченко повідомила про намір написати книгу про жіночий героїзм. Цим вона планує спростувати плітки, які розповсюджують російські ЗМІ.