Українська співачка Ані Лорак просить президента України Петра Порошенка не позбавляти звання "народної артистки України".

Посилання на електронну петицію вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Співачка вважає дії українських чиновників проти неї політичними маніпуляціями, публічними образами громадянина України і наклепом.

"Враховуючи відсутність в нашому законодавстві будь-яких заборон про перетин кордону Україна-Росія і заборон щодо роботи на території Росії українців, вчинення цих дій не є злочином згідно з Кримінальним кодексом України", - йдеться в тексті петиції.

У свою чергу Ані Лорак неодноразово виступала на різних заходах в Росії - від ювілею птахофабрики в Сибіру до музичної премії МузТВ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За це в її рідних Чернівцях позбавили зірки на Алеї слави.

Читайте також: Лорак в яйці і сміттєвому бачку: фотожаби на російські виступу співачки (фото)

Нагадаємо, законопроект про позбавлення Ані Лорак, Таїсії Повалій, Йосипа Кобзона і Миколу Баскова звання Народний артист України, автором якого виступив народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Іван Мельничук, зареєстрували у Верховній Раді 3 вересня.