У четвер, 10 вересня на щорічному Форумі видавців у Львові презентували книгу Надії Савченко, написану в СІЗО. "Сильне ім'я Надія" представила на книжковому ярмарку сестра української льотчиці - Віра.

Про це повідомляє Zaxid.net.

"Вона писала її від руки, передавала рукописи адвокатові, а вже я їх набирала. У книзі Надіне бачення розвитку, а точніше розвалу української армії за 23 роки. А також спогади про війну, полон, тюрму, хто її брав і як. Також вона пише про події в Криму і перші дні АТО. Книжка з гумором. Надя почала її писати на 43-му дні голодування", - розповіла Віра Савченко.

Читайте також: У Львові мітингують проти антиукраїнської книги про Крим

Щоправда, сестра української льотчиці незадоволена ціною, яку поставив видавець на книгу - 165 гривень. Тому, каже, шукатиме можливості видати нові наклади дешевше.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Нагадаємо, Україна направила Росії дипломатичні ноти у справі режисера Олега Сенцова і льотчиці Надії Савченко.