Мешканець Канади Келвін Ніколлс вже 25 років займається паперовим мистецтвом. Він створює неймовірно реалістичні скульптури тварин зі звичайного паперу для принтера.

Спочатку скульптор спостерігає за твариною у реальних умовах та робить начерки олівцем. Після за допомогою металевих та дерев'яних інструментів створює скульптури з паперу. На виготовлення однієї роботи Ніколлс витрачає 4 тижня.

Готові роботи скульптор вставляє у рамки та додає їм довершеності за допомогою студійного освітлення. Сам канадець розповідає, що полюбляє працювати лише з білим папером. Його роботи повністю відтворюють зовнішність тварин, адже спостеріганню він може присвячувати години свого часу.

У його колекції є безліч диких тварин, серед яких кролики, сови, ведмеді та інші тварини.

Читайте також: Названі найкращі музеї світу

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За освітою Келвін Ніколлс є дизайнером. Вже довгий час він керує дизайнерською компанією, а у вільний час працює над своїми паперовими тваринами. Першу скульптуру він зробив ще в середині 80-х років.