Французький режисер еротичної драми "Любов" у 3D Гаспар Ное вчора особисто презентував свою картину в столичному кінотеатрі "Оскар".

Про це повідомляє "Знай".

Перед прем'єрним показом відбулася прес-конференція.

Відповідаючи на одне з питань, Гаспар сказав, що не прописував діалоги сценарію. Актори імпровізували на сцені.

"Якщо тобі вдається зняти кіно мрії, то варто зазначити, що багато хто не доходять до переможного кінця. Дивно, що раніше не було фільмів у цьому жанрі. Він повинен існувати як і жахи, наприклад", - розговорився Ное.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я ніколи не вбив би тварину заради зйомки. Якщо актори грають акт насильства, то вони самі не страждають від цього. Я зараз більше акцентую увагу на документальних фільмах. Сцени в них більш живі, ніж в ігровому кіно", - розповів "Знай" відомий режисер.

Ное акцентував увагу на тому, що зараз інтернет дозволяє дивитися кіно будь-якого формату.

"Я знаю, що в Росії є проблеми зі сценами, де є геї та лесбіянки. Вважаю це все дурницями. Чому тоді "Незворотність" дозволили, а "Любов" заборонили? Просто хотіли показати, що хтось має владу над іншими", - розмірковував Гаспар.

Він також розповів, що багато людей підходили до нього після фільму і говорили, що це кіно про них. Деякі ідентифікували себе більше з головним героєм стрічки - Мерфі, ніж з його подругою Електрою.

Читайте також: У Росії заборонили фільм "Кохання": кажуть - порнографія

Ное додав пару слів і про музику в своєму фільмі.

"Я не замислювався про музичний супровід в кіно. Але все ж залишив 7% бюджету для музики. В основному вибір пісень проходив під час монтажу", - сказав режисер.

Скандальна кінострічка, заборонена в Росії, вийшла в український прокат вчора, 15 жовтня. Фільм показують з максимальним віковим обмеженням +21.