Радянський і російський режисер Ельдар Рязанов помер в лікарні в Москві у віці 88 років. Кінематографіст помер в ніч на 30 листопада близько 00:00.

Про цю трагічну новину заявила сім'я Рязанова.

29 листопада повідомлялося, що стан режисера погіршився, лікарі підключили його до апарату штучної вентиляції легенів. Медики оцінювали стан Рязанова як вкрай важкий. У нього була діагностована легенева і серцева недостатність.

Відомий кінематографіст потрапив в одну з московських клінік 21 листопада. Зазначалося, що у 88-річного режисера розвинулася задишка, а в ході обстеження медики виявили рідину в легкому.

У березні 2014 разом з дружиною Еммою Абайдулліною і більше 200 іншими російськими кінематографістами Ельдар Рязанов підписався під зверненням до українських колег зі словами підтримки і запевненнями, що вони не вірять офіційній пропаганді Кремля. Зокрема вони не довіряють провладним ЗМІ і проти російської військової інтервенції в Україну.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Режисер Ельдар Рязанов потрапив до реанімації

Нагадаємо, Ельдар Рязанов - кінорежисер, сценарист, народний артист СРСР. Широку популярність він отримав як автор фільмів "Карнавальна ніч", "Бережися автомобіля", "Іронія долі, або З легким паром!", "Службовий роман", "Гараж", "Вокзал для двох".