На вихідних у столиці покажуть німе кіно від Чарлі Чапліна "Золота лихоманка" зі справжнім тапером - піаністом.

Організатори розповіли Знай.ua подробиці заходу, який запланували на 13 грудня.

"Ми демонструємо німе кіно у живому супроводі фортепіано щомісяця. Подивитись на це приходять кілька десятків людей, хоч особливо подію і не рекламуємо. Атмосфера камерна, затишна і домашня. Частую гостей випічкою власного виробництва", - розповіла Наталка Роман.

Читайте також: Український гурт створив третій у світі кліп із водною анімацією (відео)

За її словами, найбільше вражає, що половину глядачів складають діти.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Коли починала проект, навіть не підозрювала, що дітям так сподобається. На всіх концертах, які також часто відбувається у нашому Арт-просторі, обов'язково пригощаю цікавим чаєм. Цього разу планується імбирний", - додала вона.

За сюжетом "Золотої лихоманки", шукачі пригод відправляються на золоті копальні Аляски, разом із невгамовним Чарлі. Його авантюра - захоплюючий вестерн та романтична комедія водночас.

Тапер - це людина за музичним інструментом, яка залишається завжди в тіні, але створює настрій відеострічки. Він безпосередньо впливає на те, чи сподобається фільм, інколи, значно більше, ніж самі актори.

Цього разу, супроводжувати показ імпровізаціями буде відомий джазовий піаніст Олексій Боголюбов.

Окрім власних проектів, музикант акомпанував десяткам світових джазових зірок. Серед українських, відомий за співпрацею із Katya Chilly Group та учасницею "Євробачення" Златою Огневич.

Коли: 13 грудня 2015 року о 19:00

Локація: Київ, Арт-простір Transform Place, вул. Михаила Стельмаха, 7/2

Вартість: 100 грн.