Український гурт Біллі Мілліґан Бенд випустив унікальний, третій у світі, кліп із водною анімацією. До цього її частково включали до своїх кліпів Kasper Bjørke та Eva. Рідкісна та складна техніка називається "Ебру".

Про це Знай.ua розповів вокаліст гурту Макс Прудеус.

"Ідея моя. Спочатку з'явився текст, який жив своїм життям років п'ять, змінювався, переписувався, пережив два чи три варіанти аранжування і врешті дожив до цієї версії - став піснею "Скажи". Потім, я випадково познайомився із Ангеліною, яка шукала музиканта, для якого могла б створити анімацію", - розповів він.

Читайте також: Сім найгучніших концертів 2016 року в Україні

Відеоробота - не просто гарні малюнки, а історія народження, життя та смерті у легкій казковій формі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рука Бога створює Всесвіт, запалює Сонце, дає життя планетам та іншим зіркам. Далі - падає зірка і знаменує народження дитини.

"Ми бачимо, як швидко минає час, відведений людині. Вона зустрічає своє кохання, створює родину і зрештою помирає, запалюючи на небі нову зірку. Але смерть може бути лише початком, якщо прожити життя із любов'ю у серці", -розповідають музиканти.

Гурт матиме цього місяця столичний концерт у досить містичному місці - Музеї Булгакова.

Коли: 23 грудня 2015 року

Локація: Київ, Музей Булгакова, Андріївський узвіз, 13

Вартість: 350 грн

Гурт гратиме без дротів та мікрофонів. Можна буде почути тріо інструментів вживу - віолончель, рояль та вокал. Саме так, на думку музикантів, виглядали квартирники початку ХХ століття.

Довідка. Ебру або Мармуровий папір - живопис країн Сходу, де малюнок, створюють на воді чи спецрозчині, обережно переносять на папір чи іншу поверхню. Цей метод віддавна використовували у якості основи для створення каліграфії, оздоблення приміщень, прикрашення обкладинок книжок тощо. Як бачимо, наразі цим можна прикрасити навіть відеокліп.