Завтра вранці, у Міжнародний день боротьби із корупцією Леся Українка та Григорій Сковорода "розкажуть" про десять головних проблем України.

Про це розповідають організатори театралізованого шоу "Вони б не мовчали", брифінгу "Лист щастя про 10 найболючіших корупційних проблем до влади" та лекції "Не мовчи про корупцію. Протидій!".

"Виставу почнуть о десятій ранку у головній залі Головпоштамту на Хрещатику. Моральних авторитетів, Українку та Сковороду, зіграють професійні актори", - анонсують Transparency International Україна та Укрпошта.

Читайте також: Яценюка звинуватили в корупції на $90 млн

На брифінгу покажуть новинку, яка відзавтра з'явиться у продажі на всіх відділеннях пошти: спеціальний немаркований конверт "Не для хабарів!".

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

А о 14:00 у Києво-Могилянській Академії відбудеться відкрита лекція із дієвими порадами, як на практиці протидіяти корупції простим громадянам.

Для участі в лекції необхідно попередньо зареєструватись, а під час неї розіграють антикорупційні призи.