Відома українська співачка Даша Астаф'єва трохи змінила свої музичні уподобання. Зірка еротичних фотосесій знялась у кліпі харківських "нереперів" (вони самі себе так називають), які підірвали інтернет своїми сільськими піснями.

Команда з Харківщини, яка відверто називає себе "селюками", розпочала кар'єру рік тому і вже встигла назбирати величезну кількість фанатів. Їхні пісні за лічені години стають хітами на YouTube, а крилаті фрази по типу "Уходиш, ну і п....й" цитують навіть у серйозних середовищах.

У новому кліпі, який має назву "Учителька", Курган та Агрегат вийшли на новий рівень. Їм компанію склала Даша Астаф'єва, яка грає роль спокусливої вчительки. Хлопці просто скаженіють від краси викладачки, а у вільний час роблять з її фото непристойні речі.

Публічні виступи команди селюків збирають повні зали у Харкові, Києві та інших містах України. Хлопці із села Близнюки стали справжніми зірками для українських студентів та молоді.

Читайте також: У Краматорську читали антипутінський реп "Вата F*ck" (відео)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цікаво, чи заспіває Астаф'єва свій приспів на одній сцені із Курганом та Агрегатом. Відомо, що вона також є великою шанувальницею їхньої творчості.

Нагадаємо, Астаф'єва з'являлась на обкладинці американського журналу Playboy. Українка навіть встигла пожити у маєтку самого Г'ю Гефнера.

Увага, відео містить ненормативну лексику.