Київські поліцейські евакуювали Range Rover із номерами Верховної Ради на Майдані Незалежності. Одразу поповзли чутки, що це автомобіль народного депутата Сергія Лещенка.

Про це повідомляє Politeka.

Сам нардеп заперечив, що джип належить йому. За словами народного обранця, він просто контролював процес евакуації елітної автівки, водій якої став винуватцем ДТП, щоб той "не зміг відмазатися".

"Я зупинився, поговорив з поліцейським, познайомився, подякував за принциповість, дочекався навантаження на евакуатор. Власник так і не показався", - додав він.

Вчора ввечері пішки вертаюся з ефіру на каналі zik. На майдані зустрів фейсбук-френда Олександр Михайлич, який каже: "Дивись, Рейндж Ровер з номерами ВР припаркувався прямо посеред Майдану, поліція викликала евакуатор. Постій-поконтролюй, щоб власник джипу не відмазався". Я зупинився, поговорив з поліцейським, познайомився, подякував за принциповість, дочекався погрузки на евакуатор. Господар Рейндж Роверу так і показався. А сьогодні вже пишуть, що це мій джип евакуювали. Нормально влипнув :)

Posted by Сергій Лещенко on Thursday, 27 April 2017

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коли користувачі соцмереж почали приписували машину Лещенкові, той дуже здивувався.

"Нормально вплип", - зіронізував нардеп.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Сергія Лещенка знайшли чергову елітну нерухомість. Про не згадуваний раніше будинок він переписувався із журналісткою, стверджуючи, що за приміщенням хтось веде стеження.