Сьогодні, 27 березня, в Києві проведуть засідання глави країн ГУАМ, що беруть участь в Організації за демократію і економічний розвиток.

Про це повідомляється на офіційному сайті Кабінету міністрів України. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман буде присутній на засіданні. Очікується, що в ході заходу Грузія, Україна, Азербайджан і Молдова підпишуть декілька важливих документів.

Після того, як засідання закінчиться, глави делегацій проведуть спільний брифінг: Володимир Гройсман, грузинський прем'єр Георгій Квірікашвілі, його молдовський колега Павло Філіп і заступник азербайджанського прем'єра Ісмет Дурсун огли Абасов. Після брифінгу намічено проведення бізнес-форуму.

Організація ГУАМ взяла свій початок в 1997.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як на засіданні ООН чотири члени Ради безпеки активно бойкотували обговорення питання про права людини в Криму.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще