Секретар Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ Ігор Грищенко в інтерв'ю телеканалу Футбол 1 розповів, що ситуація зі скасованим поєдинком Кубка України Полтава - Шахтар буде розглянута на наступному тижні.

"Матеріали про певні дії ФК Полтава будуть спрямовані на засідання КДК, який наступного тижня дасть оцінку цим діям і прийме рішення, чому матч не відбувся, чия вина. Якщо буде встановлена ​​вина приймаючої сторони, то буде розглядатися питання про технічну поразку", - заявив Грищенко.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 квітня, ФФУ прийняла рішення перенести кубкову зустріч Полтава - Шахтар на стадіон Ворскли ім. Бутовського, однак ФК Полтава відмовився грати матч на іншому стадіоні.

Пізніше президент ФК Полтава заявив, що розпустить клуб через перенесення матчу з Шахтарем.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Чорноморцю заборонять проводити матчі на рідному стадіоні після скандалу в Полтаві.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще