Міжнародний аеропорт "Одеса" сьогодні призупинив обслуговування рейсів російської авіакомпанії "Трансаеро".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу аеропорту

Зазначається, що причиною такого рішення стала велика сума заборгованості авіакомпанії з Росії. Проте суму цієї заборгованості в аеропорту відмовились розкривати.

В той же час, міжнародний аеропорт "Київ" продовжує обслуговувати авіакомпанію "Трансаеро". Вона погасила частину заборгованості перед столичним аеропортом. Виплати проходили відповідно до графіку погашення.

Компанія мала погасити до 28 вересня заборгованість за липень у розмірі 127,485 тисяч доларів. Крім того, російський авіаперевізник заборгував аеропорту за обслуговування за серпень 319,337 тисяч доларів і повинен погасити цю заборгованість двома траншами. Компанія має переказати гроші до п'ятого та 12 жовтня відповідно.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: "Аерофлот" налітався до Криму на 250 млн гривень штрафів

Також "Трансаеро" має заборгованість перед столичним аеропортом за вересень. Сума боргу складає 202,432 тисячі доларів. Її також розбили на два транші зі строками погашення до 19 і 26 жовтня.

Станом на 23 вересня цього року, заборгованість "Трансаеро" перед аеропортом "Київ" становила 649,254 тисячі доларів.