Польська компанія PKP Intercity, що експлуатує швидкісні потяги Express InterCity, має намір запустити нічні поїзди з Польщі в Україну.

Планується, що потяги з Варшави та Вроцлава запустять, починаючи з 13 грудня поточного року, пише Delo.ua з посиланням на польські ЗМІ.

Як повідомила компанія, поїзди будуть їхати через Краків і приходити до Львова вранці в 6:03 або 7:15, залежно від дати. Розклад зворотного руху цих поїздів поки не оприлюднили.

Крім цього, PKP Intercity збирається 19 грудня запустити щоденний потяг, який буде слідувати за маршрутом Перемишль-Львів-Перемишль.

Читайте також: "Укрзалізниця" знову закуповує поїзди Hyundai

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Передбачається, що поїзд буде виїжджати зі Львова о 8:10 і приходити до Перемишля в 9:48. У зворотному напрямку він має відбувати в 17:50 і приходити о 21:45.

Графік руху поїзда передбачає можливість пересадки в Перемишлі на потяги InterCity, які слідують до Кракова, Вроцлава і Зелена-Гури.

Нагадаємо, у вересні PKP Intercity заявила про намір відновити рух своїх потягів в Литву після перерви, пов'язаної з будівництвом RailBaltica.