Сьогодні депутати Верховної Ради проголосували за два закони, які дозволяють реєструвати нерухомість, юросіб і фізосіб-підприємців нотаріусам і банкам. Про це повідомляють в УНІАН.

Відтепер нотаріуси та банки будуть підключені до єдиної системи податкового реєстру. Це дасть змогу в короткий термін зареєструватися.

"Та зареєструватися підприємцем і раніше було не складно. Звісно, для цього треба було більше часу, ніж зараз, але це все одно було недовго", - пояснює "Знай" Володимир Марченко, економіст консалтингової компанії AFS.

Читайте також В Україні зросла заборгованість по зарплатам

За його словами, нова система зробить зручнішим користування для тих, хто хоче провести реєстрацію.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Однак владі треба було б спростити закриття приватних підприємств. Зараз на це потрібно тиждень. А то й більше. Люди змушені обходити 8-12 кабінетів із чиновниками. На жаль, у цьому випадку чомусь про принцип єдиного вікна не думають", - каже експерт.