150 тисяч українських чиновників перебувають у полі зору Генпрокуратури та Національного антикорупційного бюро. Проти них розслідуються 1,2 млн. справ.

Такі дані в інтерв’ю німецькому виданню Bild озвучив генпрокурор Юрій Луценко і заявив, що з нетерпінням чекає вироків по тим справам, що вже передані до суду.

Очільник ГПУ також назвав причину конфлікту між його відомством та НАБУ. Він вважає, що вся справа – у малій кількості співробітників антикорупційного бюро. В ГПУ, за його словами, десять тисяч працівників, з яких 800 – слідчі, а в НАБУ слідчих лише 220 осіб.

Луценко переконаний: в НАБУ його критикують за те, що він висунув звинувачення тим політикам і суддям, яких вони самі хотіли притягнути до відповідальності, але зазнали невдачі через недоукомплектованість.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", завтра, 3 квітня, суддя Степан Гладій озвучить повний текст постанови Апеляційного суду зі звинувачення колишнього президента України Віктора Януковича в державній зраді.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще