Авіакатастрофа в Перу: літак загорівся під час посадки

У Перу під час посадки спалахнув пасажирський літак авіалінії Peruvian Airlines. На момент аварії на борту лайнера перебували 140 осіб. Співробітники закрили аеропорт на зліт і посадку.

Лондонський суд розгляне справу Януковича

Сьогодні Високий суд Лондона оголосить про своє рішення щодо боргу екс-президента втікача Віктора Януковича.

Кібервійська Кремля у Латвії: путінські хакери шпигували за політиками

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Росія протягом минулого року регулярно займалася кібершпіонажем, шукаючи необхідну інформацію про журналістів, чиновників та політиків у Латвії. Докази незаконного втручання російських спецслужб у політичне життя країни знайшли, більш того – Кремль намагався розсекретити інформацію, яка раніше вважалася державною таємницею.

В Україні з'являться спеціалізовані військові суди

Президент Петро Порошенко планує створити спеціальні військові суди, рішення яких не ставитимуться під сумнів українськими воїнами. За його словами, оцінювати дії командирів у бойовій обстановці повинні військові фахівці, військові експерти і військові судді, а не цивільні.

Епідемія в Європі: люди масово хворіють на кір

У ряді європейських країн зафіксована тривожна тенденція через збільшення захворюваності на кір. Найбільше нових випадків появи хвороби зафіксовано у Румунії та Італії. Однією з головних причин поширення інфекційного захворювання Всесвітня організація охорони здоров'я називає зниження імунізації населення.