Діяльність російських компаній обмежать новими санкціями від США

США запровадили санкції проти восьми російських компаній, які порушили американське законодавство про нерозповсюдження щодо Ірану, КНДР і Сирії від 2009 року.

Пожежа у Балаклії: рятувальники майже загасили джерело загоряння

Пожежні загасили 10 з 12 осередків тління на технічній території 65 арсеналу в Балаклії, що в Харківській області. Заступник міністра оборони Ігор Павловський зазначив, що на території проводиться повітряна розвідка.

Сутичка у Києві закінчилася стріляниною

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сварка біля столичного ресторану "Хмелі-сунелі" на вулиці Омеляновича-Павленка (колишня вул. Суворова) закінчилася стріляниною, внаслідок якої чоловікові прострелили ногу.

Локації "Євробачення-2017": організатори поділилися деталями конкурсу

У мережі показали інфографіку трьох головних локацій пісенного конкурсу "Євробачення-2017".Організатори поділились цікавими фактами: цьогорічна червона доріжка поб'є всі рекорди. VIP-персонам доведеться пройти по зірковому килиму цілих 265 метрів.

Білоруських активістів масово затримували через заборонені мітинги

У Мінську відбулися акції протесту, приурочені до Дня Волі, які закінчилися масовими затриманнями активістів. Відомо, що у кількатисячному мітингу, що був заборонений владою, лідери опозиційних сил участі не брали.