25 березня в столиці Білорусі Мінську пройшли масові акції протесту, приурочені до Дня Волі, і затримання.

Місцеве видання tut.by опублікувало відео масових затримань в центрі Мінська, яке було знято з висоти пташиного польоту.

"Беспрецендентними брутальними затриманнями напередодні і під час" відзначила "Білорусь чергову річницю Дня волі. У суботу в Мінську заборонена владою акція, в якій взяли участь кілька тисяч людей, пройшла без лідерів опозиції і за дивним маршрутом", - повідомляє видання.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в білоруському місті Гомель невідомі кинули пляшку з коктейлем Молотова в будівлю інспекції Міністерства з податків і зборів. Пригода сталася вранці 24 березня - пошкоджене вікно виявили близько 8 ранку. На сайті білоруського Слідчого комітету розміщені фотографії з місця події.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще