США ввели санкції проти восьми російських компаній.

Як повідомляють російські ЗМІ, ці компанії порушили законодавство США про нерозповсюдження щодо Ірану, КНДР і Сирії від 2009 року.

У списку санкцій потрапили АТ "Рособоронекспорт", АТ "Науково-виробниче об'єднання" Базальт ", АТ" 150-й авіаційний ремонтний завод ", зовнішньоекономічне об`єднання" Авіаекспорт ", АТ" Науково-виробнича корпорація "Конструкторське бюро машинобудування", Уральський навчально тренувальний центр цивільної авіації, Ульяновський інститут цивільної авіації імені головного маршала авіації Б.П.Бугаева і Військово-повітряна академія імені професора Жуковського і Гагаріна.

Які саме обмеження стосуються даних підприємств, в США поки не уточнили.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що з 23 березня вступають в силу санкції проти дочірних банків російського "Сбербанку" в Україні.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще