Алкоголь в Україні знову подорожчає

У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України вирішили вкотре підвищити вартість алкогольних напоїв. Планують підвищити ціни на горілку та лікеро-горілчані вироби на 7-11%, на коньяк - 3,5-6%, на віскі, ром та джин - на 3,5-4,5%, на вина - 1,7-1,8%.

Безпілотний автомобіль від Apple вперше попався на фото

Компанія Apple довгий час тримала в таємниці свої плани щодо випуску авто з системою автоматизованого управління. Керівництво прийшло до висновку, що необхідно зосередитися на розробці програмного забезпечення і керуючих алгоритмів для безпілотних авто, а не на самому їх виробництві.

Київське метро не зупиниться, але "порідшає"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Брак коштів у КП "Київський метрополітен" призведе до істотного скорочення кількості потягів. Як відомо, рахунки підземки заарештували 16 березня відповідно до рішення Київського апеляційного господарського суду.

Українець феєрично повернувся з відпустки в Єгипті: відео

Пасажир авіарейсу, який 26 квітня прямував з єгипетського Шарм-ель-Шейха до Києва, під час польоту здійняв справжню бучу - приставав до сусідів, навіть напав на одного з пасажирів.

Прибульці зацікавилися російською електростанцією: відео

Над електростанцією поблизу кордону Росії та Казахстану зафільмували три непізнаних літаючих об'єкти. Відео викликало справжній ажіотаж у інтернет-користувачів та набрало понад 67 тисяч переглядів.