Голову Національного банку України Валерію Гонтареву помітили в одному із найдорожчих готелів США, що розташований у Вашингтоні.

Про це повідомляє Politeka.

Українські журналісти, в поле зору яких випадково потрапила Гонтарева, викликали у неї роздратування. Голова НБУ не тільки відмовилася відповідати на їх питання, а й вимагала "залишити в спокої".

Виправдалася вона тим, що нібито працює за дуже складним графіком і не має часу на розмови. При цьому навіть пригрозила викликати поліцію, якщо кореспонденти не припинять із нею розмовляти.

Слід відзначити, що середня вартість номеру у готелі The Fairmont Washington DC, де зупинилася Гонтарева, складає близько 6 тисяч доларів на добу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

ЭКСКЛЮЗИВ. Приключения Валерии Гонтаревой в прекрасном отеле The Fairmont Washington, D.C. Как глава украинского Нацбанка грозится вызвать полицию, лишь бы не отвечать на вопросы #1plus1. Осторожно, верующим власти может быть больно.

Posted by Vlad Sydorenko on Friday, 21 April 2017
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Валерія Гонтарева офіційно заявила, що залишить пост керівника НБУ 10 травня, зазначивши, що інших кадрових змін в установі поки що не передбачається.