Після нападу акули жителю Сполучених Штатів поставили шокуючий діагноз.

Під час купання біля берегів Каліфорнії американець Юджин Фінні відчув ззаду несподіваний різкий удар. Чоловік зрозумів, що це акула і поспішив на берег.

Після обстеження в госпіталі медики поставили Юджину несподіваний діагноз - у нього виявили досить велику ракову пухлину на правій нирці. Але якби не акулячий укус, пацієнт міг би й не дізнатися про захворювання аж до останньої стадії раку.

Читайте також: Гігантську акулу зловили на пляжі Австралії (фото)

Через деякий час американцеві зробили операцію з видалення злоякісного утворення, і зараз лікарі дають хороші прогнози щодо здоров'я пацієнта.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Акула була справжнім посланням для мене. Якби вона не напала на мене, і я б не звернувся через це до лікарів, то ніколи б не дізнався про те, що хворію на рак. Я відчуваю себе щасливчиком, тому що отримав ще один шанс у житті", - прокоментував ситуацію Юджин місцевим ЗМІ.