Білоруський незалежний фотограф Олександр Васюкович після подорожі на Донбас поспілкувався та потоваришував з бійцями АТО.

Як повідомляє Еспресо.TV, він створив зворушливий проект про них. Фотограф зібрав усі фото героїв та позначив на місті загиблих бійців червоні хрестики та написав їх позивний.

"Але яка історія стоїть за фотографією людини, яка пішла на фронт?", - сказав Олександр.

Він розказав, що хлопці в АТО самі просили його сфотографувати їх на пам'ять, або для того, щоб відправити додому. Так і вийшов цілий альбом фотокарток.

Мережу вразив вчинок фотожурналіста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"От де наші брати! Такі білоруси, як цей фотограф", - пише користувач Facebook.

"Я плачу.Не можу дивитись на наших військових, на який не тільки влада поставила хрест, а й цей фотограф", - пише користувачка Twitter.

"Білорус був на Майдані, також вони є в АТО, впевнений. Разом переможемо", - емоційно прокоментував чоловік у військовій формі на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Кров героїв на руках влади: розбите вщент Широкине (фото)

Нагадаємо, що у 2012 фотожурналіст отримав Гран-прі конкурсу Belarus Press Photo