Переможниця п'ятого сезону шоу "Холостяк" Марина Кіщук повідомила про розрив відносин із Сергієм Мельником. Дівчина не витримала невизначеності у відносинах, тому і наважилась відпустити коханого.

Про це повідомляє Viva.

"Останнім часом Сергій був зосереджений лише на своїй кар'єрі. Він дуже хвилювався і не приділяв мені достатньо часу. Зрештою мене це почало дратувати", - повідомила Кіщук.

Потім дівчина розповіла, що Мельник не повідомив їй про те, що переїхав до Витебська. Марина часто питала у нареченого, чи планує він приїжджати до Києва. Але ніякої конкретики вона не чула.

"Ми із Сергієм були на дні народженні у знайомих і тоді я прозріла. Більше я не можу перебувати у такому стані. Я запропонувала Мельнику трохи відпочити, але коли їхала додому, то зрозуміла, що більше не хочу цих відносин", - поділилася почуттями переможниця.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Вона також додала, що ніколи не мала повного взаєморозуміння із Сергієм. Не слід бути з людиною, якщо ти не впевнений, що хочеш цього.

"Зрештою, я запропонувала Сергію залишитися друзями", - додала Марина.

Читайте також: Провал російської розвідки і реформа освіти (демотиватори)

Додамо, що Сергій Мельник підписав контракт із білоруським футбольним клубом "Витебськ". Він вже встиг відіграти за нову команду вісім матчів.

Не складається у переможниць шоу "Холостяк" зі своїми чоловіками. Це вже не вперше пари розлучаються після кількох місяців спільного життя.