Найсильніша людина планети Василь Вірастюк разом зі своєю напарницею Вікторією затримали торговця наркотиками.

Видовищний арешт злочинця проходив на лівому березі Києва, на одному з ринків. Відомий 41-річний заслужений майстер спорту України власноруч "пов'язав" порушники закону.

Свідки події повідомили, що побачили, як силач виходить з білої іномарки і впевнено йде до прилавка, де і за оперативними даними, знаходився наркоторговець.

Як заявив сам Вірастюк, інформацію про правопорушення їм повідомили по анонімному дзвінку. Проводячи затримання, правоохоронці змогли "розговорити" торговця. "Маючи достовірною інформацією і речовими доказами у вигляді наявної харчової продукції, що містить наркотичні препарати, вдалося уникнути опору з боку продавця, який всіма способами доводив, що сприймає ситуацію, як абсурдну" - йдеться в повідомленні.

Все, що сталося було знято на камери, так як популярний український спортсмен Василь Вірастюк та його напарниця Вікторія знімаються у фільмі "Краща Партія студії Це Цікаво Продакшн", граючи ролі правоохоронців.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Читайте також: Вірастюк перетворив свій "Cadillac" в поліцейське авто (фото)

Але, зауважимо, що Вірастюку не вперше боротися зі злом, і відбувається це не тільки на екрані телевізора. Як писав раніше "Знай", відомий український силач Василь Вірастюк тепер працює інспектором прикордонної служби львівського аеропорту. Варто відзначити, що Прикордонна України цю інформацію підтверджує.