Зоряна музична пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян 15 січня стали батьками і вже поділилися першими фото новонародженої доньки. Так, новоспечені батьки показали крихітну ручку дівчинки з біркою, де вказано, що вага малечі складає 3720, а зріст - 54 см.

Тоня Матвієнко народжувала в одному з приватних столичних пологових будинків. Пологи тривали близько п'яти годин і пройшли вдало. Мама і новонароджена почувають себе добре, повідомляє ТСН.

Ім'я дочки Тоня і Арсен поки тримають у таємниці. "Я завжди хотіла дитину, адже для мене це продовження любові! І ми з Арсеном не те щоб зациклювалися на цьому питанні - просто вирішили: як боженька дасть, так і буде. І Бог благословив нас!" - говорила під час своєї вагітності Матвієнко.

За словами Тоні, вона хотіла, щоб улюблений Арсен був поруч. Тепер же її бажання здійсниться. "Мені хотілось, щоб Арсен був поруч, хоча і розумію, що це неможливо! А тепер я точно знаю, що його очі завжди будуть на мене дивитися", - підтвердила співачка.

Читайте також: Українські зірки вітають наших читачів з Новим роком

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Зауважимо, що для Тоні Матвієнко це вже друга дитина. У артистки підростає 17-річна дочка Уляна. А ось Арсен Мірзоян став батьком втретє - від першого шлюбу у співака є двоє дітей - 12-річний Владик і 5-річний Артем. Нагадаємо, Тоня Матвієнко збирається від України на "Євробачення". Артистка розповіла, що вже підготувала пісню.