Напередодні Нового року "Знай" дізнався, як святкуватимуть українські зірки та попросив їх побажати щось нашим читачам.

Ірина Білик, Народна артистка України

"Святкуватиму у родинному колі – з чоловіком та обома синами. Маємо у домі новонародженого, тож гостей, застілля та банкету не буде. Все буде дуже скромно – ялинка, вечеря, якісь розважальні програми по телевізору. Про подарунки близьким саме зараз думаю – гадаю, до вечора щось куплю. Але перебуваю у повній розгубленості – не хочеться дарувати щось банальне", - розповіла співачка.

Також Ірина побажала читачам "Знай" щастя у новому році, натхнення, успіхів, достатку та терпіння.

Читайте також: Удосталь їжі на новорічному столі заспокоює підсвідомість – психолог

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Світлана Лобода, артистка

"Я Новий рік завжди святкую на роботі. Цього року у новорічну ніч маю два концерти в Одесі – виступатиму на головному святі біля Потьомкінських сходів, а після – приватний концерт в одному з готелів. До Одеси їду разом з донькою. Єва вже доросла дівчинка і любить мандрувати, тож попрохала узяти її з собою. Після концертів ми відправимося до моря, помилуватися зимовими краєвидами, а 1 січня повернемося з Одеси до Києва. Тут вже приділю час рідним – батькам, дядькам, тіткам. Коли наша родина збирається разом – виходить понад 40 чоловік. Любимо гуртом поспівати, потанцювати, пожарити в дворі шашликів", - зізналася Світлана.

Артистка розповіла, що її донька Євангеліна хоче у подарунок кішку. Проте, навряд чи це буде добрим подарунком – бо у Світлани вдома живуть рибки та собака.

"Українців хочу щиро привітати з зимовими святами. Побажати їм всього найкращого, що тільки може бути у житті", - каже Світлана.

Марія Бурмака, співачка

"Маємо хорошу традицію – зустрічати Новий рік разом з родиною. Це свято теж не виключення – спочатку зустріну з сімєю, потім зустрінемося з друзями, погуляємо містом, разом сходимо у гості", - розказує Марія.

Співачка у новорічні свята любить спілкуватися та розважатися.

"Для мене новорічні традиції - це чекати подарунки під ялинкою і робити все для того, щоб там їх знайшли інші. Це обовязково салат олів'є і ще декілька страв, які готуються тільки на Новий рік, але без них свято "не таке". Це загадування особливого бажання в момент, коли годинник вибиває 12. Мої бажання завжди збувалися", - каже Марія.

Читачам "Знай" вона побажала щасливого Нового року, казкового Різдва, миру, добробуту і любові!

Тоня Матвієнко, співачка

"Новий рік для мене – це початок чогось нового, відчуття, що завтра все буде по-інакшому, а ще різноманіття вогників довкола – на деревах, будинках, у квартирах", - розповіла Тоня.

Співачка каже, що у новорічні свята любить побешкетувати, проте зараз такої можливості не має – бо працює, та й снігу для бешкетів мало.

"Дуже хотілось би покататися на ковзанах чи санчатах, погратися у сніжки", - каже співачка.

У Новорічну ніч Тоня буде разом з родиною, а опісля приєднається до друзів. Подарунки рідним уже придбала, проте журналістам розповідати не хоче, аби влаштувати домашнім сюрприз.

"Я бажаю Всім, щоб негатив, який інколи буває у нашому житті, не псував Вам життя і настрій! Щоб, кожний рік Ви ставали незалежними від обставин і мали велику силу волі!", - побажала артистка.

Катерина Бужинська, Народна артистка України

Разом з родиною співачка цей Новий рік святкує у Болгарії, у місті Бансько, на гірськолижному курорті. Туди поїхала з чоловіком та донькою Оленою.

"Усім своїм друзям у Києві подарунки я вже вручила, прямо на святкуванні присвоєння звання Народної артистки України. Дарувала парфуми, шампанське, біжутерію, косметику, одяг та солодкі набори", - поділилася Бужинська.

А також побажала нашим читачам миру, злагоди, здоров'я, натхнення, процвітання нашій Україні та Божого Благословіння усім.

Читайте також: ТОП-15 фото 2015 року, які підірвали інтернет

Сергій Проскурня, режисер

"Святкувати я розпочну у Києві – з дружиною та донькою, а потім стрімголов полечу у Черкаси до мами. Вона пережила 5 інсультів і я використовую кожну можливість, аби побути з нею. На жаль, донька й дружина застуджені, тому зі мною у Черкаси поїхати не зможуть. Маю перелік страв, котрі мама обов'язково приготує до Нового року – найперша, це кролик за особливим рецептом та кілька домашніх салатів, котрі мені неодмінно нагадують дитинство. Під ранок приєднаюся до своїх кумів – ми зараз лікуємо їх сина, мого похресника, від онкології. Купив малюкові конструктор "Лего", а ще новорічного ведмедика, котрий світиться зсередини", - каже режисер.

Він нещодавно був у Варшаві, де накупив цілу купу милих дрібничок, котрі любить дарувати рідним і друзям.

"Цього року придбав декілька катеринок – це такі шарманки, котрі крутяться під музику. Люблю дарувати такі дрібнички, котрі можна легко вкласти до кишені, а потім поставити на поличку чи на письмовий стіл і кожного дня згадувати і Новий рік, і того, хто їх подарував" - розказує Сергій.

Багато знайомих розказують режисеру, що 2016 рік буде критичним.

"А я думаю, що такі роки Україна переживала вже не раз – починаючи від поразки під Берестечком, і відтоді, як втратила найкращих своїх синів під Крутами і до сьогоднішнього дня. А тому хочу побажати українцям наснаги і творчих перемог", - каже Проскурня.

Брати Капранови, письменники

"Святкуємо зазвичай у домашній атмосфері. Але 2004, 2005 роки, а також минулий і позаминулий рік святкували на майдані. Тому зичимо українцям такого життя, аби не доводилося святкувати Новий рік на майдані", - каже Дмитро Капранов.

До свята брати зробили український переклад книги Віктора Суворова "Криголам" - тож тепер будуть дарувати україномовну книгу друзям та рідним.

"Українцям зичимо перемоги, бо вони її заслужили і тільки перемога дасть нам надію на мир. Ну а до перемоги – звісно ж здоровя, терпіння, достатку, успіхів,злагоди", - побажав Віталій Капранов.

Дмитро Слоссер, пластичний хірург, експерт шоу "Поверніть мені красу"

"2015-ий рік запам'ятався мені роботою і це дуже добре, а ще телепроектом "Поверніть мені красу" - завдяки проекту я зміг допомогти людям і продемонструвати свої можливості. Святкуватиму разом з родиною – може це й банально звучить, проте ми завжди готуємо до Нового року Олів'є, а ще я люблю холодець. З подарунків віддаємо перевагу чомусь практичному – зазвичай це те, що давно близькі хотіли і що знадобиться повсякдень", - розказує Слоссер.

Українцям він зичить хорошого настрою, міцного здоров'я, гармонії з рідними, та в першу, чергу з собою.

"Нехай кожен день надихає на створення святкової атмосфери, ангели-охоронці будуть поруч, а ще зичу всім оптимізму, а як пластичний хірург бажаю як можна довше зберігати свою природну красу та красу душі", - побажав лікар.