Напередодні бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа, одного з найгучніших і найочікуваніших поєдинків року, Знай.ua оцінює шанси Джошуа на перемогу.

Головні причини перемоги Ентоні Джошуа:

  • Ентоні Джошуа на 13 років молодший за Володимира, йому 27 років. І всі свої 18 боїв на професійному ринзі він виграв нокаутом, п'ять із них – у першому раунді. У профі ще ніхто не зміг протриматися проти нього більше семи раундів.
  • Ентоні має відмінні фізичні дані – зріст 198 см і потужний нокаутуючий удар. Джошуа – сильний панчер і він дуже швидкий, його сильні сторони – швидкість і важкі контрудари.
  • Джошуа атлетичний і сильний, а в боксі фізична форма і витривалість має велике значення.
  • Володимир Кличко не бився з листопада 2015 року (18 місяців), а Джошуа за цей період провів чотири бої. Ентоні в тонусі та у відмінній фізичній формі.
  • Джошуа знаходиться на піку своєї кар'єри. Він молодий, амбітний і дуже впевнений у собі боксер, знаходиться на вершині та готовий творити історію.

Дивіться підбірку найкращих нокаутів Ентоні Джошуа.

Знай.ua зібрав також найцікавіші висловлювання і заяви Ентоні Джошуа перед майбутнім боєм з Володимиром Кличком.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Знай.ua зібрав найавторитетніші прогнози експертів на бій Кличко - Джошуа.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, WBA підготувала спеціальний пояс до бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images