Напередодні бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа, одного з найгучніших і найочікуваніших поєдинків року, Знай.ua оцінює шанси Кличка на перемогу.

Безсумнівно, бій Кличко - Джошуа буде дуже цікавим. Експерти не можуть визначити, хто буде домінувати в ринзі – у кожного боксера шанси 50/50. На користь українця говорять його колосальний досвід і багаторічне домінування в суперважкому дивізіоні. На боці Джошуа – молодість, агресивний стиль ведення бою та нокаутуючий удар.

Головні причини перемоги Володимира Кличка:

  • Володимир Кличко – дуже розумний і проникливий боксер з величезним досвідом. На рахунку 41-річного українця 64 перемоги, 53 з яких – нокаутом. З таким досвідом Джошуа не може змагатися жодним чином.
  • Кличко володіє відмінною технікою та ударною міццю, у Володимира дуже хороша робота ніг, у той час як Джошуа – статичний. Головний козир Кличка – джеб і удар правою.
  • Кличко дуже мотивований в цьому бою і рішуче налаштований на перемогу, він буквально одержимий метою повернути собі втрачені титули. Після поразки в поєдинку з Тайсоном Ф'юрі він став набагато сильнішим ментально і розвинув величезне почуття голоду до успіху.
  • Ключ до перемоги над британцем Ентоні Джошуа – це боксерський інтелект Кличко. Досвід Володимира допоможе краще впоратися з будь-якою ситуацією, що виникне в бою, ніж це зможе зробити Джошуа.
  • Джошуа достроково виграв всі свої 18 боїв, але він ніколи не боксував більше восьми раундів. Кличко ж в цьому аспекті має величезну перевагу. А головне – у Джошуа не було суперників, які за своїм рівнем хоча б наближалися до Володимира Кличка.
  • Зараз Кличко у фантастичній формі, він знаходиться на найвищому рівні готовності як у фізичному, так і психологічному плані. Джошуа ж сильний фізично, але все ще далекий від свого технічного піку.

Дивіться підбірку найкращих нокаутів Володимира Кличка.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua зібрав також найцікавіші висловлювання і заяви Володимира Кличка перед боєм.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у вечорі боксу братимуть участь чотири олімпійських чемпіони.

Фото – Getty Images