Суперважковик Володимир Кличко (64-4, 54 КО), який 29 квітня проведе бій з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), розповів про свою підготовку до поєдинку, повернення після поразок і мотивації.

На думку Володимира, будь-яка невдача в спорті – це новий досвід, а майбутній поєдинок з Джошуа – новий виклик.

"Це ніколи не було нудно, тому що були нові виклики, нові суперники, нові бійці, що представляють різні країни – різного віку, антропометричних даних. Найдивовижніше, що для мене це триває. Саме тому я отримав новий виклик 29 квітня. Це неймовірно, тому що я вже проходив через це. Я програв, але повернувся. Виграв титули. Потім знову програв, знову повернувся і заробив ще більше поваги. Деякі люди в моєму віці можуть думати про щось інше, але я все ще в грі. Я все ще перебуваю в цьому білячому колесі, крутячи його в своєму власному темпі", – цитує Кличка The Telegraph.

Згадав Кличко і свою останню поразку від Тайсона Ф'юрі, заявивши, що вже перестав думати про реванш, хоча жив цією думкою рік:

"Я програв, але я не відчуваю себе переможеним. Я зробив недостатньо для перемоги. Я думав про це рік, намагаючись отримати матч-реванш. А потім, коли все пішло шкереберть... Мене це більше не турбує. Реваншу не буде. Це завершена угода, і тепер я дивлюся вперед. Минуле мене не турбує. Ця людина знищила сама себе, і у мене не буде можливості знову битися з ним. Це як книга: ви закриваєте книгу, кладете її на полицю і читаєте ще одну".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.

Фото – Getty Images