На території анексованого півострова десятки підприємств працюють за "спасибі".

Як повідомляє Рoliteka, заборгованість по зарплатах зросла до 66,4 мільйонів рублів: без грошей залишилися 29 підприємств, а це 1519 осіб. "Влада", яка окупувала півострів, пообіцяла погасити заборгованість, але не раніше, ніж у вересні. На що люди повинні жити ці чотири місяці, поки що залишається загадкою.

Окрім цього, ще однією проблемою стала неофіційна зайнятість під час курортного сезону: "Для Криму в цьому році встановлено розрахунковий показник по виведенню з нелегальної зайнятості 13 800 осіб. Відповідні показники доведені до кожного муніципального осередка і необхідно максимально активізувати роботу в цьому напрямку", - заявили місцеві "чиновники".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що все менше кримчан радіють приєднання до Російської Федерації. Одна з головних причин - інтеграція півострова проходить за рахунок скорочення зарплат і пенсій.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще