Путінські маріонетки на анексованому Кримському півострові відмовилися виконати рішення Міжнародного суду ООН в Гаазі і відновити в правах Меджліс кримськотатарського народу.

Своє рішення окупанти пояснили нібито ворожим ставленням організації до кримчан.

"Меджліс заборонений через екстремістку діяльність, тому рішення суду переглядатися не буде. Зворотного ходу немає. Ми не підемо на те, щоб під тиском ззовні дозволити діяльність організації, яка дискредитована своїми лідерами, що зайняли ворожу позицію по відношенню до кримчан", - заявив псевдочиновник Заур Смирнов, що гордо іменує себе "головою комітету у справах міжнаціональних відносин і депортованих громадян уряду республіки".

За його версією, кримські татари "не потребують сумнівного заступництві ззовні" і цілком можуть створювати громадські організації для інтеграції в соціально-політичний простір Росії, яких окупант нарахував приблизно десять.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иараніше кримські окупанти закрили Керченську переправу з-за поганих погодних умов.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще