Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) вважає, що вечір боксу за участю його самого, Олександра Усика (10-0, 9 КО) і Олександра Гвоздика (12-0, 10 КО), який пройде 8 квітня в США, стане великим кроком у популяризації України на міжнародній арені.

"Я дуже щасливий через наш вечір боксу. Це буде добре для популяризації України, а ще краще буде, коли ми здобудемо три перемоги. Це велика популяризація нашого виду спорту і нашої країни в цілому, тому що спорт є візитною карткою країни", – вважає Ломаченко.

Також Василь зазначив, що Соса – сильний і витривалий боксер.

"Я знаю, що Соса дуже мотивований, він дуже сильний і витривалий боксер, але тим цікавіше буде бій 8 квітня. Чого очікувати глядачам? Вони знову побачать бокс в стилі Hi-Tech. Це буде новий рівень і таблетка від Матриці", – сказав Ломаченко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Дивіться відео традиційної битви поглядів Василя Ломаченка і Джейсона Соси:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав діамантовий перстень від WBO.