Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) назвав боксерів, з якими хотів би провести бій після поєдинку з Джейсоном Сосою (20-1-4, 15 КО).

"Після бою з Сосою я хочу вийти на ринг проти Террі Фленегана, Майкі Гарсії або Хорхе Лінареса. Звичайно ж, пріоритет – це Лінарес. Це був би ідеальний поєдинок. Якщо я буду битися з Лінаресом або Гарсією, то зможу робити в ринзі все, що вони мені дозволять. Те, наскільки добре ви пристосовуєтеся до сильніших суперників, визначає, хто ви", – передає слова Ломаченко Sherdog.com.

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Дивіться відео традиційної битви поглядів Василя Ломаченка і Джейсона Соси:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав діамантовий перстень від WBO.