Чемпіон світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), який 29 квітня проведе бій проти Володимира Кличка, завершив свій 98-денний тренувальний табір.

Знай.ua зібрав найяскравіші та найцікавіші фотографії підготовки британця.

За час підготовки до бою, в цілому британський боксер пробіг 8 марафонів – 210 миль і проїхав на велосипеді відстань від Манчестера до Лондона (350 км).

Провів понад півтисячі раундів спарингів. Всі ці підрахунки зробили журналісти The Sun.

Крім того, щодня Джошуа споживав 4500 калорій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа.

На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали.

В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Хей і Беллью будуть експертами на ТБ на поєдинку Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images, Facebook.com