"Автомайдан" спільно з Центром Протидії Корупції та активістами з Харкова, Полтави проводять під Генеральною прокуратурою акцію за відставку Генпрокурора Віктора Шокіна та його заступників Володимира Гузиря та Юрія Столярчука.

Про це повідомляє спільнота "Автомайдан" на сторінці в Facebook,

"На головах головних героїв, які також присутні зараз на акції, не випадково загорілися шапки. Бо вся ця команда нафталінових псевдореформаторів "спалилась", коли почала активно протидіяти команді прокурорів Касько-Сакварелідзе, коли ті почали реальну боротьбу з корупцією в Генпрокуратурі і провели перші арешти за вимагання хабара в особливо великих розмірах працівниками ГПУ Шапакіна і Корнійця", - заявляють активісти .

Вони впевнені, що Генпрокуратура "при керівництві Віктора Шокіна, як і Віталія Яреми, не хоче реально розслідувати злочини під час Майдану". Працівники прокуратури, за їх словами, просто саботують ці справи і лише імітують активну роботу.

"За весь час, а пройшло вже більше 1,5 року, ніякого обвинувального вироку досі немає, тому що прокуратура просто неякісно проводить слідчі дії і суди десятки справ повертають їй назад", - підкреслили вони.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Охоронці Порошенка вигнали Ляшка з Нацради реформ

Активісти з Харкова також приєдналися до акції, оскільки їм набридло їздити до Києва і вимагати почати розслідування злочинів Геннадія Кернеса.

Активісти повідомляють, що "під ГПУ стає дійсно жарко". На мітинг підтягнулися правоохоронні органи і кажуть не "хуліганити".

Активісти зазначають, що це говорить "знайома морда, що керувала діями міліції і під час Майдану".