У Кремлі побоюються зростаючої у Росії популярності Олексія Навального. Саме тому уряд країни заборонив своїм чиновникам будь-яке публічне згадування опозиціонера, повідомляє видання Bloomberg.

У виданні повідомили, що у минулому місяці двох партнерів організації "Роснано" затримали за розкрадання 220 мільйонів рублів. Це трапилось одразу після того, як керівник організації Анатолій Чубайс назвав Навального "молодим та перспективним політиком" в ефірі одного з телеканалів.

"Кремль переживає з приводу популярності Навального, у якого 1,3 млн підписників в соціальних медіа, тому заборонив держчиновникам і керівникам держпідприємств якимось чином публічно згадувати про нього", - стверджує видання.

Читайте також: Саркозі також збирається до Криму

Нещодавно прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путін взагалі не переймається про присутність політичних конкурентів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще