Стан народного депутата Ігоря Єремеєва залишається стабільним, але важким. Про це заявили у прес-службі нардепа, передає УНН.

Згідно з повідомленням, після консиліуму лікарів Єремеєва було дозволено транспортувати літаком за кордон.

"Наразі Ігор Єремеєв доставлений до європейської клініки для проходження лікування та подальшої реабілітації", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, 26 липня нардеп впав з коня під час верхової їзди у полі між селами Лище та Крупа Луцького району (Волинська область).

Лікарі діагностували у Єремеєва закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Суддя Баулін прийшов до тями після аварії

Ігор Єремеєв - народний депутат України кількох скликань від виборчого округу № 23 Волинської області. У 2014 році став засновником депутатської групи "Суверенна європейська Україна".

Єремеєв - співвласник паливно-промислової групи "Континіум", в активи якої входять Херсонський нафтопереробний завод і одна з найбільших в Україні мереж АЗС - WOG. У рейтингу журналу "Новое время" та інвестиційної компанії Dragon Capital ТОП-100 найбагатших українців за 2014 рік Ігор Єремєєв посів 56 місце зі статком у 133 млн доларів.

Зауважимо, власник групи "Приват", екс-губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський і власник групи "Континіум", народний депутат Ігор Єремєєв уже тривалий час ведуть інформаційну війну.

Коломойський, використовуючи можливості своєї медіа-імперії, повсякчас звинувачує депутата Верховної Ради в зароблянні мільярдів на державних тендерах. У Єремєєва ж стверджують, що група "Приват" через підконтрольних менеджерів держструктур планує заробити мільярди на переробці державної нафти.

Читайте також: ПриватБанк обмежив перекази коштів з картки на картку

Згідно з інформацією "Вісника держзакупівель", компанії обох бізнесменів регулярно перемагають у тендерах державних структур. Компанії Єремєєва постачають паливом "Укрзалізницю", а "Приват" через свою компанію "Авіас" продає бензин великому пулу держорганів, державних та комунальних підприємств. Підприємці - прямі конкуренти на українському паливному ринку.

У березні 2015 року Коломойський звинуватив Єремеєва у захопленні "Укртранснафти". А минулого року з подачі Єремєєва сплив резонансний факт, що екс-глава "Укртранснафти" Олександр Лазорко схвалив викачування 675 тонн технологічної нафти з нафтопроводів для її переробки на Кременчуцькому НПЗ "Укртатнафта". Сировину було передано на завод за ціною, нижчою за ринкову, держава зазнала багатомільйонних збитків.

Коломойський згодом підтвердив свою участь в ухваленні рішення щодо відкачування технологічної нафти з нафтопроводів і мотивував його прагненням захистити сировину від використання сепаратистами на територіях, де українська армія веде з ними збройне протистояння.